Straal met een Boho armband

boho armband

Breng kleur in je leven met een Boho armband om je pols. Mix & match er op los met verschillende Bohemian armbandjes. Ook leuk om te combineren met een Boho ketting of zelfs oorbellen. Met de Bohemian style straal je romantiek en nonchalance uit.

Bohemian of boho?

Boho of bohemian armbanden, het maakt niet uit. Het betekent allebei hetzelfde. Boho armbanden zijn sieraden die hippie-achtige elementen en Bohemian invloeden bevatten. Deze stijl is voornamelijk overgewaaid uit Ibiza waar hippe vrouwen flaneren met veel kleurrijke sieraden. Vooral in de zomer en in het festivalseizoen is deze stijl opvallend aanwezig, maar je kunt natuurlijk het hele jaar door stralen in deze stijl.

Bohemian style voor jou?

De Bohemian style is voor iedereen die wat kleur en vrolijkheid in haar leven kan gebruiken. Geen zorgen, er zijn geen strakke style regels. Alle combinaties zijn mogelijk. Alles mag en kan en less is in dit geval bore. Uiteraard kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een wat simpele outfit op te vrolijken met een Boho armband. Op die manier steelt het armbandje echt de show!

Boho armbanden in alle soorten en maten

Een Boho armband is gemaakt van metalen of edelstenen, gecombineerd met gouden of zilveren elementen. In een armband worden uiteenlopende combinaties gemaakt van parelmoer gecombineerd met maanstenen. Vaak zitten er ook hangertjes aan met bijzondere vormen zoals een vis of zelfs een haaientand. Iedere Boho armband geeft je een unieke uitstraling en al helemaal als je er meerdere met elkaar combineert.

Mix en match met je Boho armbanden

Je hebt eerder te weinig dan teveel Boho armbanden om je pols. In de Bohemian style zijn meer sieraden altijd beter. Combineer meerdere armbanden bij elkaar en creƫer zo je eigen Boho babe style. In combinatie met verschillende Bohemian kettingen of oorbellen is je outfit helemaal beachy. Zowel op een zomerse dag of op een grauwe winterdag kun jij je wanen in prachtige kleuren en printjes.

Leave a Reply