Tesla laten wrappen

Tesla laten wrappen

Vrijwel alle Tesla’s die je vandaag de dag ziet rijden op de weg zien er piekfijn uit. Laat jouw Tesla een uitzondering op deze ongeschreven regel zijn en bescherm de lak van jouw auto goed. Dit doe je het beste door jouw Tesla te laten wrappen.

Wat is auto wrappen

Waarschijnlijk heb je nog nooit van auto wrappen gehoord, toch gebeurt het auto wrappen meer dan je zou denken én wint deze techniek rap aan populariteit.  Wanneer je je Tesla laat wrappen wordt deze eerst helemaal van vuil ontdaan en daarna ingepakt in een plastic folie. Dit folie is van hoge kwaliteit en heeft als doel de lak van jouw auto te beschermen voor vuil en lichte krassen.

Creatieve mogelijkheden van car wrapping

Daarnaast heeft je Tesla laten wrappen ook een groot creatief potentieel. Tesla’s komen vanuit de fabriek nu eenmaal niet met de meest spannende kleuren en wanneer je een keertje een Tesla ziet rijden met een afwijkende kleur lak, is de kans groot dat deze een car wrap behandeling heeft gehad. Het plastic folie waarin je jouw Tesla laat wrappen komt namelijk in tal van verschillende kleuren en kan zelfs gedeeltelijk worden aangebracht voor spannende kleurovergangen en stoere details.

Tesla voor zakelijk gebruik laten wrappen

Het laten wrappen van jouw Tesla brengt ook een hoop zakelijke mogelijkheden met zich mee. De folie kan namelijk worden bedrukt met jouw bedrijfslogo, contactgegevens en andere soorten visuals die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf. Je Tesla laten wrappen maakt op die manier van jouw auto een rijdend visitekaartje.

Tesla laten wrappen

Je Tesla laten wrappen heeft veel voordelen ten opzichte van andere manieren om jouw auto te modificeren. Wanneer je na een tijdje uitgekeken raakt op de nieuwe kleur van jouw auto, of er iets verandert in de visuele presentatie van jouw bedrijf, kun je het folie eraf laten halen en eventueel opnieuw laten aanbrengen. Onder de folie komt bovendien gewoon de oorspronkelijke lak vandaan in perfecte staat. Dat heeft natuurlijk voordelen voor wanneer je je Tesla op den duur gaat inruilen.

Leave a Reply