Een duurzaam huis bouwen

Architect Rotterdam

Ben je toe aan een nieuw huis maar wil je wel dat het duurzaam wordt? Dan kan je bijvoorbeeld terecht bij deze Architect in Rotterdam. Zij ontwerpen samen met jou van begin tot eind jouw droomhuis. Een eigen huis ontwerpen kan uiteraard, maar je hebt wel verstand nodig van bepaalde zaken om het project goed te kunnen laten slagen. Daarnaast heb je ook nog met bepaalde wet- en regelgeving te maken, dus alleen daarom is het beter om met een architect in zee te gaan.

Architect Rotterdam duurzaam op vele fronten

Architect Rotterdam heeft belang bij jouw ideeën en gaat voor jou aan het werk. Maar daarnaast wordt er ook veel waarde gehecht aan de omgeving. Met als uiteindelijk resultaat een huis met een minder grote Co2 afdruk. Dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar de manier waarop het huis gebouwd wordt, maar ook of het bijvoorbeeld veel schade kan brengen aan de natuur. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en kan voor de klant alleen maar in zijn of haar voordeel werken. Een zo’n voordeel is een lagere energierekening, door het gebruik van bijvoorbeeld zonne-energie.

Naast nieuwbouw ook verbouw of renovatie

Het kan natuurlijk zijn dat je niet opzoek bent naar een architect voor nieuwbouw maar voor verbouw of renovatie. Ook hiervoor kan je bij Architect Rotterdam terecht. Vele mensen willen in deze tijd bijdragen aan een betere aarde. Dat kan door je huis te verduurzamen en daar is de duurzame architect in Rotterdam dan weer in gespecialiseerd. Zo steek je jouw oude huis in een nieuw duurzaam jasje. Voordat er aan zo’n verbouwing of renovatie een begin wordt gemaakt, bespreken we met jou wat je belangrijk vindt. En vooral hoe jij jouw huis dan zou willen zien veranderen. Misschien niet alleen in praktische zin maar ook in artistieke zin. Op basis van jouw smaak zal een tekening worden gemaakt die als basis zal dienen.

Leave a Reply