Dry needling voor lichaamsklachten

dry needling Den Bosch

Tegenwoordig wordt er steeds meer gewerkt met de dry needling techniek door fysiotherapeuten. Dit is niet hetzelfde als acupunctuur, omdat je hier meerde naaldjes op een plek plaatst. Bij dry needling heb je een droge naald waarbij ze je prikken op de trigger points. Triggers points zijn de ‘knopen’ in je spieren. Naast je eigen pijnklachten komt hier geen pijn bij kijken, het kan enkel wat zwaar en vermoeid aanvoelen na afloop. Mocht de naam je afschrikken, dan wordt bij deze die angst weggehaald. Mocht je meer duidelijke voorbeelden willen zien dan kan je terecht bij bijvoorbeeld Dry needling Den-Bosch. Daar staan ze altijd klaar om jou van advies te voorzien, je kan bijvoorbeeld vrijblijvend via mail of telefonisch contact een afspraak maken.

Dry needling Den-Bosch

De techniek dry needling is overgewaaid vanuit Canada en sinds kort erg populair. Daarom zijn ze er bij fysiotherapie Den-Bosch ook mee begonnen. Er komen al veel lovende recensies terug van andere cliënten. Vooral omdat men merkt dat het in een redelijk korte tijd je spieren meer ontspannen. Er zijn vaker mensen die door spanning, stress en andere mentale klachten extra snel last kunnen krijgen van mankementen. Denk aan een verkeerde houding in de stoel bijvoorbeeld. Stel je hebt daarom sneller last van je nek en wilt daarvan af. Er wordt met een naald geprikt op de zwakke plek en dit zal ervoor zorgen dat de spieren in jouw nek zich weer gaan ontspannen. Afhankelijk van de ernst wordt bepaald hoe vaak dit nodig is en waar jouw behoeftes liggen.

Dry needling voor alle klachten

In een mensenleven kan veel gebeuren. Denk aan een ongeval met als gevolg een hersenschudding en andere pijn in het lichaam. Maar ook tijdens het sporten kan je een blessure oplopen. Dry needling Den-Bosch is er voor al deze klachten en streeft ernaar alle klachten te verhelpen, zodat het jouw leven niet meer belemmert.

Leave a Reply