Weer in contact met jezelf door mindfulness coaching

Mindfulness Alkmaar

Hoe kom je los van zorgen en slapeloze nachten? Wanneer stress grip op je heeft, is het lastig om rust te vinden. Het is dan noodzakelijk om even stil te gaan staan, om met behulp van mindfulness te ervaren wat leven in het hier en nu kan veranderen. Dat begint bij ademhaling, bewustwording en het leren ontspannen van je spieren. Soms heb je hier extra begeleiding bij nodig. Een coach, zoals je bij Mindfulness Alkmaar vindt, kan je verder op weg helpen.

Mindfulness Alkmaar

Misschien zijn er blokkades of gedachten die je tegenhouden om verder te komen in het leven. Bij Mindfulness Alkmaar leer je om in contact te komen met lichaam en geest, zodat je hier bewuster naar kunt kijken. Dit leidt vaak tot nieuwe inzichten. Mindfulness gaat niet zozeer over afrekenen met je klachten. Het gaat er vooral om dat je ervaart hoe het is om in het moment te leven, want vanuit die positie wordt het makkelijker om los te laten en keuzes te maken.

Ontspanning en bewustwording

Als je meer in contact wil komen te staan met jezelf, je gevoelens en gedachten, is Mindfulness Alkmaar een ingang om hiermee aan de slag te gaan. Je leert om meer vanuit aandacht naar jezelf en de omstandigheden te kijken, zodat je er met nieuwe energie weer tegen kan en tegelijkertijd innerlijke rust ervaart. Bij Mindfulness Alkmaar is een gediplomeerd Mindful Analyst en Holistisch coach werkzaam om je verder te helpen. Door bewuster stil te staan bij je gedachten en ademhaling, leer je jezelf beter kennen.

In contact staan

In jouw binnenwereld vind je de sleutel naar een rijker en fijner leven. Je komt verder vanuit een gevoel van rust en acceptatie. Mindfulness Alkmaar biedt ook cursussen aan ter ondersteuning: over gezond leven en een online mindful analysis traject. Zo heb je voldoende opties om weer in balans te komen en de deur naar een mindful leven te openen, met meer aandacht in het hier nu.

Leave a Reply