Hoe helpt een personal trainer in Terneuzen jou?

Personal training Terneuzen

Als je in Terneuzen (of daar in de buurt) woont en je wilt graag afvallen dan kun je natuurlijk de hulp inschakelen van een personal trainer in Terneuzen. Maar wat doet zo iemand nu eigenlijk precies? Een personal trainer gaat samen met jou sporten en geeft je daarnaast passende adviezen op het gebied van voeding en (soms) leefstijl. Want als je wilt afvallen en/of gezonder worden dan gaan voeding en sport natuurlijk hand in hand. Het een kan niet zonder het ander en dus is het belangrijk dat jouw personal trainer in Terneuzen aan beide aspecten aandacht besteedt. Als je bij deze trainer wilt starten dan krijg je uiteraard eerst een informatieve intake. Hij zal dan allerlei vragen over je gezondheid stellen, je wordt gewogen en je mag vertellen wat je doelen zijn. Aan de hand van dat gesprek krijg je een persoonlijk plan, en gaan jullie de volgende keer samen aan de slag met trainen.

Personal trainer in Terneuzen voor voedingsadvies

Omdat voeding zo’n belangrijk onderdeel is van het creëren van een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, is het en vast onderdeel van het advies dat je krijgt. Jouw personal trainer in Terneuzen legt je uit welke voedingsmiddelen goed voor je zijn en welke je beter kunt laten staan. Over het algemeen is het belangrijk dat je meer eiwitten gaat eten, en je suikerinname drastisch vermindert. Je gaat je bovendien focussen op de goede (onverzadigde) vetten en de verkeerde vetten laten staan. Door ook je vezelinname te verhogen verbetert je spijsvertering, waardoor je al die vitaminen en mineralen beter opneemt.

Personal trainer in Terneuzen voor spieropbouw

Je kunt natuurlijk niet alleen bij die personal trainer uit Terneuzen terecht als je wilt afvallen. Er zijn namelijk ook genoeg mensen die juist graag willen aankomen en meer spieren willen hebben. Als je niet weet hoe je dat aanpakt kun je samen met een personal trainer aan de slag gaan, dan boek je binnen de kortste keren al zichtbaar resultaat!

Leave a Reply