Wat is bio informatieve therapie precies?

Elke cel in je lichaam bestaat uit trilling, en als je ziek bent is deze trilling anders dan wanneer je gezond bent. Bio informatieve therapie slaat op het herstellen van de oorspronkelijke, gezonde trilling van je lichaam. Door middel van een BICOM-apparaat kan gemeten worden of er zich ongezonde trillingen in het lijf bevinden, en door bepaalde programma’s te draaien kunnen deze worden opgeheven of vervangen door een gezondere trilling. Daardoor gaan je organen en weefsels beter functioneren en communiceren, waardoor er als vanzelf een betere balans in je lichaam ontstaat.

 

Bio informatieve therapie werkt met frequenties

Het apparaat dat gebruikt wordt bij bio informatieve therapie meet de frequenties in je lichaam. Dit is volledig pijnloos en vrijwel iedereen voelt zich erg ontspannen tijdens de behandeling. Het bijzondere eraan is dat alle soorten bacteriën, parasieten en virussen hun eigen trilling hebben, en je deze met behulp van dit BICOM-apparaat kunt opsporen en neutraliseren, waardoor het lichaam ervan herstelt. Bio informatieve therapie (ook wel bio energetische therapie genoemd) wordt in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering. Het valt in dat geval onder de noemer alternatieve geneeswijzen en hoe hoog de vergoeding is hangt af van de aanvullende verzekering die jij hebt afgesloten.

 

Bij welke klachten kan het BICOM-apparaat helpen?

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat voor type klacht je ervaart. Bio energetische therapie werkt namelijk bij super veel verschillende klachten, welke zowel lichamelijk als geestelijk van aard kunnen zijn. Letterlijk elke cel in je lichaam bestaat namelijk uit trilling, en het BICOM-apparaat kan deze allemaal meten en beïnvloeden. Het is een geneeswijze die volledig vrij is van bijwerkingen, dus baat het niet dan schaadt het niet. Maar eigenlijk doet het altijd wel iets in je lichaam, namelijk de trillingen in positief opzicht beïnvloeden. Daardoor is je lijf meer in balans en staat het sterker tegenover virussen, bacteriën en zelfs stress. Daarom is het ook zo goed preventief in te zetten voor een optimale gezondheid.

Leave a Reply